Wat wij doen

Wij helpen bij de zoektocht naar de beste gekwalificeerde Europese zorgprofessionals voor uw organisatie.

Denk hierbij aan plaatsing in de thuiszorg,  verpleeghuizen, ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en in de gehandicaptenzorg. 

Onze diensten

In de zorg is het een grote uitdaging om voldoende bekwame medewerkers te vinden en te behouden. Het is onze missie om het aanbod van Zorgprofessionals in Nederland te laten groeien door binnen de EU voor uw organisatie te werven.

Medikracht zorgt en ontzorgt! Wat betekent dat voor u? Geen administratieve rompslomp! Medikracht verzorgt; contracten, verloning, huisvesting, vakkundige begeleiding op de werkvloer en hulp bij de BIG-registratie. Wij onderscheiden ons door intensieve begeleiding bij de integratie op de werkvloer en in Nederland. Zo helpen we om verschillen in taal en cultuur te overbruggen. Tot slot helpen we het tekort aan zorgmedewerkers in Nederland te verkleinen.

Zorgvuldige selectie

Onze mensen worden zeer zorgvuldig geselecteerd. Onder andere door het invullen van een uitgebreide vragenlijst, een persoonlijk gesprek, controle van het dossier en de diploma’s en het checken van de VOG en de referenties. Via onze opleidingen blijft de kwaliteit continu gewaarborgd.

Veelgestelde vragen

Inhuren kan al vanaf één dienst. Op elk moment, tot vlak voor aanvang aan te vragen. Ook kunt u bij ons terecht voor langdurige opdrachten. Ons unieke platform is er volledig op gericht om u 24 uur per dag, 7 dagen per week razendsnel van dienst te zijn. Zodra u uw dienst(en)of opdrachten bij ons uitzet, bereikt u direct alle gekwalificeerde medewerkers in uw regio. Uniek in de uitzendbranche.

Medikracht is een landelijke organisatie en werkt van Zeeland tot Groningen. Medikracht heeft haar wortels in Den Haag en is al lang actief  op het gebied van werken in de zorg, welzijn en kinderopvang. Inmiddels is Medikracht een begrip in heel Nederland en de grootste niche speler voor de zorgsector in de uitzendmarkt.

Bent u per direct op zoek naar één of meerdere helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, begeleiders en/of pedagogisch medewerkers? Via Medikracht kunt u on demand één of meerdere gekwalificeerde zorgverleners inhuren. Voor één dienst of voor langere tijd. Alles is mogelijk. Veilig, voordelig en zonder arbeidsrechtelijke risico’s.

Direct professionals inhuren →